Η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Βεάκη” Παρουσιάζει Το Νεανικό Εργαστήρι Δράματος

Για νέους ηλικίας 14-18 ετών που επιθυμούν μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο του θεάτρου.

Η Σχολή μας, με εμπειρία 45 ετών στην επαγγελματική εκπαίδευση ηθοποιών και έχοντας προσφέρει μερικούς από τους ικανότερους πρωταγωνιστές στο Ελληνικό θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση, θα ξεκινήσει από φέτος να προωθεί την θεατρική παιδεία και στις νεότερες ηλικίες.

         Το Εργαστήρια μας απευθύνεται σε εφήβους 14-18 ετών (μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου) και θα περιλαμβάνει:

    –     Υποκριτική με σκηνές ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου

–     Αυτοσχεδιασμό

–     Κίνηση

–     Τραγούδι (συνοδεία πιανίστα)

–     Ανάλυση κειμένου

 Τη διεύθυνση του εργαστηρίου θα αναλάβει ο απόφοιτος της σχολής Ντίνος Ψυχογιός και στην πραγματοποίηση του προγράμματος θα συνεργαστούν και άλλοι καθηγητές της σχολής. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και ειδικά μαθήματα με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε:  2107016934

                                                                     6944555920

                                                                     6945441725

            “Από τα πρώτα χρόνια της επινόησής του, το θέατρο είχε καταλυτική σημασία ως εκπαιδευτικό μέσο. Η συμμετοχή σε ένα θεατρικό δρώμενο υποβάλλει το άτομο σε μια διαδικασία εξέλιξης πολλών διαφορετικών ικανοτήτων όπως η ομαδικότητα, η αυτοπεποίθηση, ο δημόσιος λόγος και η χρήση του σώματος ως εκφραστικού μέσου ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα ασφαλές πεδίο έρευνας και ανάλυσης του συναισθηματικού κόσμου των συμμετεχόντων ορμώμενο από κλασσικά και σύγχρονα αριστουργήματα”.

             Ο Ντίνος Ψυχογιός γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός/σκηνοθέτης, μουσικός και παιδαγωγός. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και  φοίτησε στην Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και την Δραματική Σχολή Βεάκη. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Σκηνοθεσία (ΜΑ) στο University of York στο Ηνωμένο Βασίλειο (Υπότροφος Ιδρύματος Ωνάσση) και έχει συνεργαστεί με πλήθος θεατρικών οργανισμών στην Ελλάδα (ΚΘΒΕ, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Vice Versa, Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου κ.α.) και την Αγγλία (York Minster, Royal Albert Hall, New Wimbledon Theatre, Original Impact Theatre, Tristan Bates Theatre, Camden Fringe κ.α.). Έχει διδάξει δραματικές τέχνες στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αγγλία και έχει σκηνοθετήσει σε εργαστήρια και παραγωγές με το National Citizen Service και το Young Actors Company του Wimbledon Civic Theatre Trust, στο οποίο δούλεψε ως βοηθός και μετέπειτα σκηνοθέτης επί 3 χρόνια.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top