Εκφαντίδου 33 Παγκράτι 11633 Αθήνα

Χαιρετισμός στους υποψήφιους σπουδαστές

Καλώς ήρθατε στο σάιτ της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολἠς Δραματικἠς Τέχνης Παναγ. Μουστάκη-Βεάκη. Σας θυμίζουμε ότι η περίοδος υποβολἠς αιτήσεων λήγει στις 9 Σεπτεβρίου.

Η Σχολή Βεάκη έχοντας διανύσει μια 48χρονη πορεία διαρκούς, επιτυχημένης και αποτελεσματικής θεατρικής εκπαίδευσης και σφύζοντας από δημιουργική διάθεση, παρέχει στους σπουδαστές της κατάρτιση από διακεκριμένους καλλιτέχνες, προωθεί την καινοτομία, τον πειραματισμό και την έρευνα παράλληλα με τη σε βάθος σπουδή της κλασσικής παράδοσης της θεατρικής τέχνης. Η όλη παιδευτική διαδικασία που ακολουθούμε αποδεδειγμένα δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους μας να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε μορφή επαγγελματικής πρόκλησης στο χώρο των παραστατικών τεχνών.

Η Γραμματεία της Σχολής έως το τέλος Αυγούστου είναι ανοικτή Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 5-8 μμ. σε περίπτωση που θέλετε να καταθέσετε την αίτησή σας δια ζώσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά στα τηλέφωνα 210 70 16 934 ή 6944555920 εργάσιμες ώρες και να στείλετε email στο payiaveaki@yahoo.gr

Από 1η Σεπτεμβρίου 2022 η Σχολή θα είναι καθημερινά ανοικτή από τις 5μμ έως 9μμ.

Τέλος η Σχολή δέχεται κατά μέσον όρο στην Α τάξη σπουδών περί τους είκοσι έξη (26) σπουδαστές.

Share the Post: